CHAUFFEUR JAGUAR & LAND ROVER | CITO EINDHOVEN

Functie omschrijving CHAUFFEUR JAGUAR & LAND ROVER | CITO EINDHOVEN

BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN (BIJ)BAAN BIJ EEN VAN DE MOOISTE AUTOBEDRIJVEN VAN EINDHOVEN? DAN ZOEKEN WIJ JOU!

Als chauffeur voor Automobielbedrijf Cito ben jij het visite kaartje van ons bedrijf. Naast het berijden van de verschillende modellen van onze merken, sta jij in direct contact met onze klanten.

WAT GA JE DOEN?
Het halen en brengen van klantauto’s en klanten zelf behoort natuurlijk tot jouw taken. Ook regel jij alle logistiek rondom demonstratievoertuigen, huurauto’s en het werkplaatsproces van klantauto’s. Daarnaast zorg jij er voor de auto van de klant er weer op en top uit ziet als deze opgehaald wordt.

Wat verwachten wij van jou?

Jij bent representatief, open en eerlijk. Je communiceert helder, bent oplossingsgericht en toont initiatief. Daarnaast ben jij natuurlijk in bezit van een rijbewijs B en woonachtig in regio Eindhoven. Tot slot ben jij voor 24 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

Naast een passend salaris krijg je een uitdagende en afwisselende baan, kom je te werken in een open, laagdrempelige en gezellig organisatie.

Bedrijfsprofiel

Automobielbedrijf Cito is een moderne Jaguar & Land Rover dealer gevestigd in Eindhoven. Elke dag staan onze medewerkers klaar om de klanten optimaal te ontzorgen en alles zo goed mogelijk te regelen voor hen.

Interesse?

Dan maken wij graag kennis met jou! Mail dan je CV samen met een korte motivatiebrief en foto naar INFO@CITO-JLR.NL t.a.v. ELIANNE RISSENBEEK.

Vragen?
Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over de vacature, neem dan contact op met IWAN BENDER: 040 290 1120.

Locatie

Eindhoven

Regio

EINDHOVEN

Opdrachtgever

Automobielbedrijf Cito

Vacature geplaatst

24-09-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in