GASTVROUW JAGUAR & LAND ROVER | CITO EINDHOVEN

Functie omschrijving GASTVROUW JAGUAR & LAND ROVER | CITO EINDHOVEN

Met een grote glimlach ben jij het eerste aanspreekpunt voor onze klanten! Jij zorgt voor een warm welkom bij nieuwe en bestaande klanten door jouw enthousiasme en open uitstraling.

Inhoud functie

Jij zorgt voor de ideale klantbeleving. Naast het aannemen van de telefoon, de proactieve ontvangst van onze klanten en het zetten van een lekkere kop koffie ben jij een schakel tussen alle afdelingen. Je gaat graag zelfstandig te werk en bent verantwoordelijk voor je eigen takenpakket dat bestaat uit werkvoorbereiding voor de werkplaats, diverse administratieve taken en het monitoren van het klanttevredenheidsonderzoek.

Je communiceert makkelijk, bent ondernemend en representatief. Met deze eigenschappen bouw jij gemakkelijk een band op met onze klanten en collega’s. Jij krijgt energie van afwisselend werk want multitasking is helemaal jouw ding. Naast dat je verantwoordelijk bent voor de optimale klantbeleving ondersteun je ook de afdelingen sales & aftersales. Daarnaast ben jij:

  • bent flexibel inzetbaar;
  • bent proactief, accuraat en hebt affiniteit met administratieve taken;
  • beschikbaar voor 3 à 4 dagen per week (uren worden in overleg vastgesteld);
  • bent woonachtig in omgeving Eindhoven.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een open en professionele organisatie met een hecht team en fijne collega’s. Wij bieden uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en goede opleidingsmogelijkheden bij de Trainingsacademy van Jaguar & Land Rover. Daarnaast ben je werkzaam in een innovatieve omgeving waar dagelijks topprestaties worden geleverd.

Waarom bij Automobielbedrijf Cito werken?

Automobielbedrijf Cito is een moderne Jaguar & Land Rover dealer gevestigd in Eindhoven. Elke dag staan onze medewerkers klaar om de klanten optimaal te ontzorgen en alles zo goed mogelijk te regelen voor hen. Daarnaast kom je te werken in een jong, ambitieus en dynamisch team waarin je elke dag als écht teamplayer aan de slag gaat.

Interesse?

Wil je solliciteren of heb je vragen? Mail dan jouw vraag of CV met recente foto en bondige motivatie naar SOLLICITATIE@CITO-JLR.NL t.a.v. ELIANNE RISSENBEEK. Wie weet tot snel!

VRAGEN?

Mocht je vragen hebben of meer informatie willen over de vacature, neem dan contact op met IWAN BENDER: 06 30 68 24 95.

Locatie

Eindhoven

Regio

EINDHOVEN

Opdrachtgever

Automobielbedrijf Cito

Vacature geplaatst

22-08-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in