Commercieel Binnendienst / Buitendienst Medewerker bij A1 Automotive in Apeldoorn

Functie omschrijving Commercieel Binnendienst / Buitendienst Medewerker bij A1 Automotive in Apeldoorn

Bij A1 Automotive vervult de Commercieel Binnendienst / Buitendienst Medewerker een belangrijke rol. Het draait niet alleen om het beheren van klantdossiers en het vergroten van de omzet van bestaande accounts, maar ook om het uitbreiden van het klantenbestand en daarmee de verhoging van de omzet. Je vindt jezelf dan ook niet alleen op kantoor bij A1 Automotive, maar je bezoekt ook graag jouw klanten en prospects. Hierbij zorg je ervoor dat offertes en aanvragen op een efficiënte manier worden opgevolgd en afgehandeld. Daarnaast blijf je up-to-date met betrekking tot de voortdurend veranderende marktsituatie en geef je advies over nieuwe producten en diensten. Je waarborgt dat projecten altijd actueel zijn en biedt ondersteuning aan klanten. Naast deze kernverantwoordelijkheden zijn er ook andere taken zoals (telefonische en koude) acquisitie, afspraken bevestigen, orderverwerking en meer. In het kort is jouw bijdrage van essentieel belang voor het succes en de groei van A1 Automotive!

Functie eisen

Om te slagen als Commercieel Binnendienst / Buitendienst Medewerker bij A1 Automotive, zijn uitstekende communicatieve vaardigheden essentieel, zowel mondeling als schriftelijk. We verwachten ook dat je zelfstandig bent, effectief kunt verkopen en strategische plannen kunt maken om verkoopdoelen te behalen. Het opbouwen van sterke relaties en het creëren van waardevolle zakelijke connecties is van cruciaal belang, evenals het begrijpen van de behoeften van klanten. We hechten veel belang aan een positieve en sociale houding. Tot slot is het uitermate belangrijk dat je in staat bent om op een duidelijke en overtuigende manier te communiceren met collega's en anderen, zodat je jouw standpunten effectief kunt overbrengen en verkopen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij A1 Automotive krijg je de unieke kans om te werken bij een bedrijf dat zich onderscheidt door zijn informele en dynamische karakter. Zeer gespecialiseerd in zijn vakgebied, staat A1 Automotive altijd paraat om ervoor te zorgen dat jij succesvol bent in jouw functie en binnen het bedrijf. En dit gaat verder dan alleen een aantrekkelijk salaris: hier heb je ook de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen door middel van diverse trainingen en cursussen. Bij A1 Automotive is het niet alleen mogelijk om nieuwe kennis op te doen, maar word je ook aangemoedigd om jouw eigen expertise te delen door bijvoorbeeld zelf trainingen en cursussen te geven. Bovendien heerst er binnen A1 Automotive een cultuur waarin jouw input en ideeën ten zeerste gewaardeerd worden en gestimuleerd!

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bedrijfsprofiel

A1 Automotive is een vooraanstaand bedrijf gevestigd in Apeldoorn, dat gespecialiseerd is in het beheer van tachograaf gegevens. Ze bieden deskundige ondersteuning aan truckdealers en transporteurs op alle gebieden die te maken hebben met digitale tachograaf. Zo is de service afdeling van A1 Automotive erkend door RDW en staat garant voor professionele service aan tachograaf installaties, inclusief analoge tachografen. Daarnaast staat de supportafdeling altijd klaar om professionele hulp te bieden aan werkplaatsen en transporteurs. Met diverse opleidingen, zoals de Code 95 Digitale Tachograaf, kan A1 Automotive een complete ontzorging garanderen. De slogan van A1 Automotive is dan ook: Tachograaf data zonder omkijken. Met de innovatieve oplossingen van A1 Automotive wordt fleetmanagement nog eenvoudiger. A1 Automotive beschikt over alle benodigde expertise en discipline om klanten een totaaloplossing te bieden. Ze hebben een breed scala aan producten en diensten beschikbaar, waaronder verkoop, reparatie en installatie van tachografen, voertuigvolgsystemen, fleetmanagementsystemen en alarmsystemen. Daarnaast zijn ze specialisten op het gebied van wettelijk beheer en analyse van digitale tachograafdata en biedt men hoogwaardige chauffeurstrainingen die erkend worden door CCV (Code95). Bovendien verzorgen zij managementtraining voor archief- en analysesoftware van digitale tachograafdata conform de wettelijke vereisten. In de transportsector is A1 Automotive dé autoriteit als het gaat om zowel hardware- als softwareoplossingen voor het beheer van digitale tachograafdata volgens wettelijke normen. Zij kunnen transportbedrijven begeleiden bij de implementatie van systeembeheer volgens de voorschriften van ILT.

Locatie

Apeldoorn

Regio

APELDOORN

Opdrachtgever

Dennis Automotive Recruitment

Vacature geplaatst

16-06-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in