Autotechnicus bij Kooijman in Zeist (KIA en TOYOTA)

Functie omschrijving Autotechnicus bij Kooijman in Zeist (KIA en TOYOTA)

Als 1e Autotechnicus bij Kooijman Zeist werk je aan de betrouwbare en toonaangevende merken KIA en Toyota. Je hebt een gevarieerd takenpakket, van klein onderhoud tot groot onderhoud en eventuele APK-keuringen. Het uitvoeren van klein onderhoud, zoals olieverversingen, remcontroles en bandwisselingen, behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Daarnaast voer je ook groot onderhoud uit, zoals motorreparaties en het werken aan transmissie- en uitlaatsystemen. Je zult technische problemen diagnosticeren en oplossen met behulp van geavanceerde apparatuur. Tevens zorg je ervoor dat alle wettelijke eisen worden nageleefd tijdens het uitvoeren van APK-keuringen. Een belangrijke taak is het adviseren van klanten over onderhoud en reparaties om hun voertuig in optimale conditie te houden. Je werkt nauw samen met collega's om de beste service te bieden en draagt bij aan een efficiënte werkplaats. Het bijhouden van werkorders en het zorgen voor een nauwkeurige administratieve afhandeling zijn eveneens onderdeel van jouw dagelijkse routine. Verder neem je deel aan trainingen en bijscholingen om up-to-date te blijven met de nieuwste technologieën en ontwikkelingen binnen de merken KIA en Toyota.

Functie eisen

Het is van belang dat je een afgeronde opleiding hebt als Autotechnicus of Automonteur en dat je recente ervaring hebt in het sleutelen aan auto's. Het is een voordeel als je beschikt over aanvullende relevante diploma's en certificaten zoals bijvoorbeeld APK. Mocht je nog geen APK-certificering hebben, dan kun je deze behalen via Kooijman Autogroep. We zoeken iemand die goed in een team kan werken en over sterke communicatieve vaardigheden beschikt. Integriteit en vakbekwaamheid zijn belangrijk, evenals een flexibele en klantgerichte instelling. Daarnaast is passie voor het autovak en oog voor detail cruciaal. We waarderen een leergierige houding en de ambitie om jezelf voortdurend te ontwikkelen.

Arbeidsvoorwaarden

Bij Kooijman Zeist kun je genieten van een moderne werkplek, compleet met je eigen gereedschap, zodat je altijd op je best kunt presteren. Naast dat ze ervoor zorgen dat je er professioneel uitziet met bedrijfskleding, hechten ze ook veel waarde aan jouw ontwikkeling en bieden ze volop mogelijkheden voor opleiding en bijscholing. Bovendien kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris dat past bij jouw ervaring en expertise. En als je een gemotiveerde kandidaat bent, bieden ze je zelfs als snel de mogelijkheid om een vaste aanstelling te krijgen. In een omgeving waar prestigieuze, vooruitstrevende en kwalitatief hoogwaardige automerken zoals KIA en Toyota centraal staan, ervaar je een familiaire sfeer terwijl je werkt. Daarnaast is het mogelijk om je opleiding te combineren met praktijkervaring, waardoor je de geleerde theorie direct in de praktijk kunt brengen. Bij Kooijman Zeist is een parttime dienstverband mogelijk en mocht je behoefte hebben aan meer uren, dan is er altijd de optie om over te stappen naar een fulltime dienstverband. De flexibiliteit bij Kooijman Zeist, geeft jou de vrijheid om te kiezen wat het beste bij jou past!

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Kooijman Autogroep is sinds 1959 een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de autosector. Wat begon als een klein autobedrijf is uitgegroeid tot een toonaangevende autodealer met meerdere vestigingen in Nederland. Kooijman Autogroep heeft vestigingen in Houten (KIA), IJsselstein (KIA), Naarden (KIA), Zeist (Toyota en KIA), Gorinchem (Toyota), Vianen (Toyota en KIA), Tiel (Toyota en KIA) en Utrecht (Toyota en KIA). Hier kunnen klanten terecht voor alle vragen en wensen omtrent mobiliteit zoals de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto, onderhoud of reparatie, schadeherstel, leasing, verhuur en financiering. Als officiële combi-dealer van Toyota en Kia kunnen klanten rekenen op betrouwbare merken. Kooijman Autogroep biedt concurrerende prijzen en professionele service. Persoonlijke aandacht staat voorop en er wordt graag de tijd genomen om aan de wensen van de klant te voldoen. Bij Kooijman Autogroep wordt veel waarde gehecht aan klanttevredenheid en wordt ernaar gestreefd om klanten de best mogelijke ervaring te bieden bij het kopen, leasen of onderhouden van hun auto. De ervaren monteurs (welke continue geschoold worden) staan klaar in de moderne werkplaatsen om elke auto in topconditie te houden. Het bedrijf is ook actief betrokken bij de lokale gemeenschap en ondersteunt verschillende maatschappelijke initiatieven. Duurzaam ondernemen is een belangrijk aspect van het bedrijf, en er wordt geprobeerd om de impact op het milieu zo veel mogelijk te minimaliseren. De inzet en toewijding van Kooijman Autogroep hebben geleid tot diverse awards, waaronder de titel van beste Kia-dealer wereldwijd en de award voor de hoogste score in klanttevredenheid. Het bedrijf is trots op deze erkenning en blijft zich inzetten om klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wil je meer weten over het werken bij Kooijman Autogroep? Kijk dan eens op https://www.kooijman-autogroep.nl/werken-bij-kooijman

Locatie

Huis Ter Heide

Regio

Utrecht, ZEIST

Opdrachtgever

Dennis Automotive Recruitment

Vacature geplaatst

30-06-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in