Support Medewerker Inkoop Occasions

Functie omschrijving Support Medewerker Inkoop Occasions

Als rechterhand van de inkopers houd jij je bezig met het ondersteunen en begeleiden van diverse inkoopactiviteiten. Van algehele controles van binnengekomen auto's, tot volledige online presentatie met de door jou gemaakte tekst en foto's.

Naast het creëren van visueel aantrekkelijke online content, ben je verantwoordelijk voor de afhandeling van de BPM en RDW-procedures, poetsplanning en prijsbepaling. Het regelen van transport voor de auto's behoort ook tot jouw takenpakket. Jij zorgt ervoor dat onze occasions er altijd tiptop uitzien, zowel online als op onze vestigingen. Met maar liefst 2000 ingekochte occasions per jaar is geen dag hetzelfde binnen deze leuke functie!

Zo kan je dag er ongeveer uitzien

Je start de dag op je vaste stek: onze vestiging in Hengelo. Nog voordat je je eerste kop koffie hebt kunnen pakken, zie je dat er al twee autotransporters op je wachten, elk met 8 auto's op de trailer. Geen tijd te verliezen, je rolt je mouwen op en begint.

Eerst check je de auto's op eventuele transport- of andere schade. Met een scherp oog inspecteer je elke auto, noteer je bevindingen en maak je foto’s voor de RDW keuring, zodat er snel een kenteken aangevraagd kan worden. Terwijl je bezig bent, bedenk je welke auto's direct getaxeerd moeten worden en plan je een afspraak in.

Met de taxaties afgerond bepaal je of een auto schadeherstel nodig heeft of direct naar de poetsplanning kan. Je ziet dat een paar auto's een oppepper nodig hebben, die gaan dus eerst door naar schadeplanning.

Later op de dag ontvang je bericht dat er auto's klaar zijn na een poetsbeurt. Tijd voor de tweede fotosessie! Je schiet scherpe, goede foto's van de vers glanzende auto's en uploadt deze naar ons platform. Vervolgens sorteer je de foto's en schrijf je pakkende teksten die de unieke kenmerken van elke auto benadrukken.

Het einddoel: zorgen dat alle auto's perfect gepresenteerd worden op de belangrijkste autoportalen. Met trots bekijk je het resultaat van je werk online, helemaal klaar voor potentiële kopers.

Het is een dynamische dag vol actie, organisatie en creativiteit. Geen moment is hetzelfde, maar dat maakt het werk juist zo leuk en uitdagend. Je passie voor auto's en fotografie komt in deze functie volledig tot zijn recht, terwijl je bijdraagt aan een soepel verlopend inkoopproces en een aantrekkelijke online showroom.

Zo vliegt de dag voorbij en voordat je het weet, is het alweer tijd om af te sluiten.

Functie eisen

Dit heb je

  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je bent zowel communicatief als tekstueel goed onderlegd
  • Jij werkt met iedereen fijn samen
  • Je gaat zorgvuldig en kritisch te werk; administratieve taken kunnen aan jou overgelaten worden
  • Je bent superhandig met systemen

Arbeidsvoorwaarden

Dit krijg je

  • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
  • Professionele collega’s en een prettige werksfeer
  • Een salaris dat past bij je kennis en ervaring
  • Een goedverzorgde pensioenregeling
  • 24 vakantiedagen, als je belooft dat je weer terugkomt
  • Uitzicht op een vast contract
  • Leuke extra’s: personeelskorting, fiets- computer- en fitnessregeling

Bedrijfsprofiel

Over Herwers Hengelo (Gld)

Je komt terecht in het kloppend hart van de Herwers Groep: de hoofdvestiging in Hengelo (Gld). Je komt hier niet alleen te werken met je collega's van de afdeling Inkoop, maar ook de collega's van verkoop, aftersales, administratie & boekhouding, recruitment, marketing, HC, zakelijke markt en de directie zijn over het algemeen hier te vinden.

Je hebt dus veel collega's. Dat maakt de werkvloer niet alleen gezellig en dynamisch, maar ook dat er bijna wekelijks wel een lekkere traktatie op je staat te wachten.

Wij zijn:

  • Een betrokken familiebedrijf
  • Een dealerorganisatie die bestaat uit ruim 330 medewerkers
  • Officieel merkdealer van Dacia, Hyundai, Mitsubishi, Nissan & Renault
  • Erg trots op onze collega's
  • Zeer verheugd op jouw komst
  • Te vinden in Aalten, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Hengelo gld, Neede, Tiel, Veenendaal & Zevenaar

Contact

Maak van deze leuke vacature jouw nieuwe baan!

Mail jouw CV en motivatie naar work@herwers.nl t.a.v. Sarita Wensink, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Locatie

Hengelo (Gld)

Regio

HENGELO GLD

Opdrachtgever

Autobedrijf Herwers

Vacature geplaatst

29-08-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in