Financial Controller Full Time

Functie omschrijving

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig werkende financial controller met affiniteit voor auto’s uit het hogere segment. Heb jij een scherp financieel inzicht en wil je jouw talent inzetten bij een toonaangevend autobedrijf? Dan zijn we op zoek naar jou. Belangrijk is dat je nauwkeurig en gestructureerd werkt, met financieel en commercieel inzicht. Teamwork speelt een cruciale rol in deze functie, waarbij je samen met het verkoop en service team zorgt dat alles financieel en administratief perfect geregeld is. Daarnaast is het van belang dat je kunt communiceren op verschillende niveaus en een kritische maar positieve kijk op zaken hebt.

In deze afwisselende functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken van de financiële integriteit van ons bedrijf. Je taken zijn het analyseren van financiële data, het opstellen van budgetten, liquiditeitsbegrotingen, forecasts, maandelijkse afsluitingen en het voorbereiden van de loonadministratie en de jaarcijfers. Je hebt contacten met banken, accountants, verzekeraars en de belastingdienst. Je bent IT verantwoordelijk en nauw betrokken bij het verbeteren en het digitaliseren van onze financiële processen.

Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een automotive (assistent) controllerfunctie of een accountants-achtergrond met automotive relaties
  • HBO werk- en denkniveau
  • Uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden
  • Vaardig met financiële software zoals Exact Globe en Automotive software
  • Zelfstandig en in teamverband goed kunnen werken
  • Nauwkeurig en gestructureerd met een scherp oog voor detail
  • Gericht op doelen realiseren voor jezelf en voor VD AKKER

Arbeidsvoorwaarden

  • Een verantwoordelijke all-round baan bij één van de mooiste autobedrijven in het topsegment
  • Werken met de mooiste merken in de auto-industrie
  • Een aantrekkelijke en afwisselende baan binnen een mensgerichte organisatie
  • Goed salaris met goede aanvullende arbeidsvoorwaarden en een jaarlijks opleidingsbudget
  • Je bent onderdeel van het MT

Bedrijfsprofiel

Veel autoliefhebbers herinneren zich de naam ‘AudiCentrum VD Akker’ nog. Ruim 40 jaar geleden gestart door Jan van den Akker, vanuit een klein garagebedrijf in Veldhoven. ‘Van den Akker’, werd een naam die al snel tot de verbeelding sprak. Met name door de selectie jong gebruikte Audi’s. Mooie complete auto’s met zowel een aantrekkelijke kilometerstand als prijs.

De overname in 2006 viel vrijwel gelijktijdig met de verhuizing naar de fraaie locatie aan de A2 ter hoogte van Best. Inmiddels zijn we meer dan 15 jaar verder. Jaren waarin we keuzes hebben gemaakt die succesvol blijken en gezorgd hebben voor groei. We vormen nu met ruim 30 medewerkers een hecht team waarin we als collega’s van elkaar op aan kunnen. We zijn gegroeid tot een modern autobedrijf dat (inter)nationaal levert, service verleent en waarbij we ons met name richten op de exclusieve merken: Audi, Bentley en Porsche. Voor deze auto’s zijn wij ook volledig ingericht als servicepunt. Wat betekent dat we beschikken over alle officiële apparatuur en gereedschappen, kennis en vaklui die nodig zijn om die service te verlenen.

Contact

Herken jij jezelf in dit profiel en ga je graag met ons een nieuwe uitdaging aan? Stuur je CV en een korte motivatie naar: bas@akker.nl

Regio

BEST

Opdrachtgever

VD AKKER

Vacature geplaatst

16-08-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in