Operations Support Specialist

Functie omschrijving

Zeekr Nederland zoekt een Operations Support Specialist! Dit is een cruciale functie binnen onze operatie, met als doel de klantreis soepel en perfect gedocumenteerd te laten verlopen. In deze rol rapporteer je direct aan de Operations & Logistics Lead en stem je je werk af met de verschillende teams van Zeekr Nederland.

Dit zijn jouw verantwoordelijkheden:

  • Aanspreekpunt voor klanten zijn, verwachtingen managen en zorgen dat alle vragen over planning en documentatie correct en tijdig worden beantwoord.
  • Analytische en administratieve uitdagingen oplossen tijdens onze order to delivery flow.
  • Onze administratieve expert zijn door documenten en contracten te controleren, facturatie te verzorgen, betalingen op te volgen, inkooporders te creëren en beheren.
  • Regelmatig commerciële rapportages opstellen en verstrekken.
  • Het referentiepunt zijn voor het registratieproces van klanten en interne auto's.
  • Workflows creëren en beheren.

Functie eisen

  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden.
  • Altijd streven naar operationele excellentie.
  • Aantoonbare ervaring met het leveren van uitstekende klantenservice.
  • Uitstekende organisatorische vaardigheden en timemanagement.
  • Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels is een vereiste.
  • Een geldig rijbewijs.

Om bij Zeekr te kunnen floreren, geloven we dat je de moed hebt om met vertrouwen en zorg leiding te geven en dat je het niet erg vindt om je handen vuil te maken. Je bent zeer innovatief en hebt een groot vermogen om je aan te passen en te presteren in een voortdurend veranderende en snelle werkomgeving. Net als wij vind jij het belangrijk om een passie te hebben om te werken in een internationale en multiculturele omgeving, met de wens en het vermogen om de diversiteit van mensen, perspectieven en stijlen te omarmen.

Houd er rekening mee dat we vanwege de AVG-regels alleen sollicitaties kunnen accepteren die via het wervingssysteem worden verzonden, niet via e-mail of andere kanalen. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Bedrijfsprofiel

Wij zijn Zeekr opgericht op basis van een decennium aan Europese ervaring in de branche, een premium elektrische auto- en technologische-oplossingen merk van de Geely Holding Group. Eén van 's werelds grootste autofabrikanten. Ons doel is om de overgang naar volledig geëlektrificeerde mobiliteit te versnellen. We zijn toegewijd aan het vormgeven van de toekomst van vervoer met cutting-edge technologie en een klantgerichte aanpak.
Onze auto's zijn eindelijk in Europa aangekomen, en met verschillende markten op onze routekaart voor uitbreiding is er nog nooit een beter moment geweest om ons bij het team aan te sluiten.

Regio

ZEIST

Opdrachtgever

Zeekr

Vacature geplaatst

16-08-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in