Autotechnicus bij Bergwerff Automotive BMW/MINI in Gorinchem

Functie omschrijving Autotechnicus bij Bergwerff Automotive BMW/MINI in Gorinchem

Als Autotechnicus bij Bergwerff Automotive ben je verantwoordelijk voor onderhoud, reparaties en APK-keuringen aan BMW en MINI voertuigen. Je voert routinematig onderhoud uit, zoals olieverversingen, remcontroles en bandenwissels, maar ook complexe reparaties aan motoren en transmissies. Met behulp van diagnoseapparatuur identificeer en los je technische problemen snel en nauwkeurig op. Daarnaast zorg je ervoor dat alle werkzaamheden duidelijk op de werkorder worden vermeld en geef je proactief advies over aanvullende reparaties of onderhoudsbehoeften.

Functie eisen

Bij Bergwerff Automotive BMW/MINI staat professionele groei en ontwikkeling centraal. Zij zoeken een gedreven en gepassioneerde Autotechnicus met een afgeronde opleiding als Autotechnicus of Automonteur. Aanvullende certificaten, zoals APK-Keurmeester, zijn een grote plus, en mocht je deze nog niet hebben, bieden wij de mogelijkheid om deze via ons te behalen. Ervaring is essentieel; zij zoeken iemand met minimaal 3-5 jaar recente ervaring in het sleutelen aan auto's, bij voorkeur met specifieke ervaring met BMW-voertuigen. Uitgebreide kennis van voertuigtechniek en ervaring met diagnoseapparatuur zijn belangrijk om mechanische en elektronische storingen efficiënt op te sporen en te verhelpen. Bergwerff Automotive BMW/MINI waarderen een vakbekwame professional die zelfstandig kan werken en goed functioneert binnen een team. Sterke communicatieve vaardigheden, een klantgerichte instelling en de capaciteit om professioneel te communiceren over de staat van voertuigen zijn essentieel. Persoonlijke eigenschappen zoals integriteit, passie voor het autovak, oog voor detail en een leergierige houding zijn cruciaal. Flexibiliteit is belangrijk; we zoeken iemand die bereid is te werken in een dynamische omgeving en bijdraagt aan een positieve werksfeer.

Arbeidsvoorwaarden

Werken bij Bergwerff Automotive biedt een unieke kans om deel uit te maken van een dynamisch en innovatief bedrijf. Hier vind je de perfecte mix van groei, stabiliteit en familiale waarden. Als medewerker van Bergwerff Automotive geniet je van een bovengemiddeld salaris (€2500 - €3750), vakantiegeld, 24 vrije dagen en 13 adv-dagen (afhankelijk van het aantal gewerkte uren). Daarnaast bieden we een heldere pensioenregeling en een vergoeding voor reiskosten. Bergwerff Automotive hecht veel waarde aan jouw persoonlijke ontwikkeling en moedigt je aan om het beste uit jezelf te halen. Daarom bieden we volop mogelijkheden voor training en opleiding. Samen met een team van enthousiaste professionals werk je in een vernieuwende werkomgeving waar jouw ideeën en initiatieven enorm gewaardeerd worden. Aarzel niet langer en maak de sprong naar jouw nieuwe carrière bij Bergwerff Automotive! Wil je meer weten over onze compleet vernieuwde en ultramoderne werkplaats? Kijk dan eens op https://aftersalesmagazine.nl/nieuws/werkplaats/bergwerff-automotiveoptimaliseert-werkplaats/

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Bedrijfsprofiel

Bergwerff Automotive is een uniek autobedrijf dat haar roots heeft in Gorinchem en is opgericht in 1963. Zij heeft sindsdien hard gewerkt om een solide reputatie op te bouwen, niet alleen in heel Nederland maar zeker ook internationaal. Hey belangrijkste fundament onder haar succes is het voortdurend innoveren en de behoeften van haar klanten zo goed mogelijk te beantwoorden. Wat Bergwerff Automotive onderscheidend maakt, is niet alleen de toewijding van het team aan alle BMW-modellen en MINI’s, maar ook haar unieke collectie en uitstekende garantie voorwaarden. Als erkend servicepartner van zowel BMW als MINI biedt zij uitsluitend de beste service, en wordt het onderhoud louter uitgevoerd met BMW fabrieksonderdelen. Alle werkzaamheden worden uiteraard uitgevoerd naar fabrieksspecificaties. Naast deze eersteklas service presenteert Bergwerff Automotive met trots een gevarieerd assortiment van verschillende jong gebruikte BMW’s, MINI’s en ALPINA occasions. Deze modellen zijn over het algemeen recent gebouwd met weinig kilometers op de teller en tegen competitieve prijzen. Daarnaast heeft zij ook een uitgebreide collectie met BMW Youngtimers en Classics die je zelden elders in Nederland zult vinden. Bovendien kan men bij Bergwerff Automotive op verzoek kijken of ze kunnen helpen bij de aanschaf van een nieuwe BMW of MINI, hebben ze expertise in het im- en exporteren van auto’s op bestelling en verstrekken ze deskundig advies op het gebied van financiering en leasing. Kortom voor alle mobiliteitsbehoeften is de klant bij Bergwerff Automotive aan het juiste adres!

Locatie

Gorinchem

Regio

GORINCHEM

Opdrachtgever

Dennis Automotive Recruitment

Vacature geplaatst

05-09-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in