Verkoopadviseur Audi

Functie omschrijving Verkoopadviseur Audi

Ben jij een ervaren Verkoopadviseur met meer dan 3 jaar ervaring met de verkoop van een premium merk of hoger segment occasions en ben jij toe aan een volgende stap in je carrière met meer verantwoordelijkheden en neem jij graag het initiatief ? Dan ben jij degene die we nodig hebben bij Pouw Apeldoorn!

Dit ga je doen
Als verkoopadviseur Audi ben je het aanspreekpunt voor zowel klanten als collega`s bij Pouw Apeldoorn. In deze rol bouw samen met je collega's in je team het succes van Audi verder uit. Met jouw enthousiasme en gedrevenheid weet je het enthousiasme voor nieuwe Audi`s en occasions in het hogere segment over te brengen op onze klanten. Oprecht luisteren, wensen inventariseren en een fijn contact met de klant is je op het lijf geschreven. Je brengt duidelijke offertes uit, onderhoud klantencontact en je geeft advies over onze aanvullende diensten en financieringsmogelijkheden. Tot slot zorg je ervoor dat de door jou verkochte auto`s in een perfecte staat worden afgeleverd. Wil jij ervaren hoe het is om bij Pouw te werken en de sfeer te proeven, dan behoort een dag mee draaien zeker tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op zodat we je hier meer over kunnen vertellen!

Dit ben jij
Jij bent die energieke en representatieve verkoopadviseur die graag verantwoordelijkheid draagt en het initiatief neemt. Je werkt graag zelfstandig of binnen een team en je krijgt energie van een leuk verkoopgesprek of een tevreden klant. Met jouw oprechte communicatieve en commerciële vaardigheden maak je onze klant happy. Doordat je feilloos aanvoelt wat de klantwens is weet jij ze aan je te binden. Met jouw communicatieve en commerciële vaardigheden weet jij alle kansen te benutten en ga je geen uitdaging uit de weg.

Werken bij Pouw Apeldoorn Audi
Werken voor Pouw betekent werken voor een moderne organisatie met betrokken aanpakkers. Iedere dag doen zij er alles aan om onze klanten vol plezier vooruit te laten gaan. Zo zijn wij in 75 jaar uitgegroeid tot een sterke autodealer met ruim 550 medewerkers, 11 prachtige vestigingen en 2 schadeherstelbedrijven. We zijn het bekende gezicht voor de vooruitstrevende merken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens.

Wij zijn er voor de verkoop van nieuwe en gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens. Verder staan we voor onze klanten klaar met onze hypermoderne werkplaatsen, nieuwe leaseproducten, financierings- en verhuuractiviteiten en onze schadeherstelbedrijven. En met ons aanbod laadpalen, fietsen en concepten voor deelmobiliteit maken we ons helemaal klaar voor de toekomst.

Wat breng je mee
  • Je bent klantgericht en beschouwt luisteren en doorvragen als èèn van je grootste kwaliteiten.
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare verkoop ervaring van een premium merk en occasions in het hogere segment.
  • Natuurlijk ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Dit krijg je
  • Een prettige werkomgeving waarin we een goede werk-privébalans waarderen.
  • Een superleuke functie in een professioneel en enthousiast team, een gezellige BBQ of een vrimibo maken het werk als Audi verkoopadviseur nog leuker!
  • Een aantrekkelijk salaris waar je blij van wordt, met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals voordeel op je fitnessabonnement, deelname aan het fietsplan/Lease a Bike of personeelsaankopen.
  • Een toffe Audi van de zaak.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en te groeien.
  • 24 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband, met de mogelijkheid om extra verlof bij te kopen.
  • We investering in relevante opleidingen en (merk)trainingen binnen jouw vakgebied, in samenwerking met onze importeur, Innovam en de Emil Frey Academy.

Locatie

Apeldoorn

Regio

APELDOORN

Opdrachtgever

Pouw

Vacature geplaatst

05-09-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in