Administratief Medewerker Pricing

Functie omschrijving Administratief Medewerker Pricing

Heb jij een passie voor analyses en kent Excel geen geheimen voor jou? Jij kijkt verder dan cijfers, want je bent geïnteresseerd in de wereld erachter en in hoe we het voor de klant én onszelf nóg efficiënter en beter kunnen maken.

Als Administratief Medewerker Pricing ben je bezig met het invoeren en aanpassen van product en prijsinformatie in onze systemen. Jij zorgt samen met je collega's ervoor dat de prijzen in het verhuursysteem kloppen en je komt in actie als er vragen zijn op het gebied van prijzen. Verder verzorg je de afstemming voor het optimaal laten verlopen van het interne en externe prijsproces.

We zijn gespecialiseerd in het analyseren en samenstellen van diverse soorten informatie voor al onze stakeholders binnen de organisatie. We signaleren trends, doen prijsvergelijkingen, buigen ons over tarieven en hebben daar een mening over, rekenen specifieke salestrajecten door en ontwikkelen maatwerktarieven. Kortom, de financiële gezondheid van Avis Autoverhuur is bij ons in goede handen. Daarnaast worden verschillende administratieve processen uitgevoerd.

Functie eisen

Je werkt graag zelfstandig, je denkt in oplossingen en je ziet wat er op een dag moet gebeuren. Verder vragen wij:

  • Accuratesse en veranderingsgezindheid
  • MBO werk- en denkniveau met gevoel voor cijfers
  • Uitstekende kennis van Excel
  • Affiniteit met IT systemen en databases
  • Goede contactuele en communicatieve vaardigheden

Arbeidsvoorwaarden

Een fijne, open en collegiale werkomgeving, waar hard gewerkt wordt en humor nooit ver weg is. Als onderdeel van de Spuigroep biedt Avis Autoverhuur ook op termijn mooie doorgroeimogelijkheden. Je krijgt bij ons alle ruimte om zaken zelfstandig op te pakken en af en toe thuis te werken. Verder bieden we:

  • Een jaarcontract met de intentie om nog lang met elkaar te blijven werken
  • Een salarisindicatie tussen de € 2300,- en € 3250,- afhankelijk van je werkervaring
  • Een goede pensioenregeling
  • 24 vakantiedagen bij een fulltime dienstverband
  • De mogelijkheid om extra vakantiedagen bij te kopen
  • 8% vakantiegeld
  • De mogelijkheid en de uitdaging om jezelf verder te ontwikkelen
  • Diverse interessante kortingen bij de werkmaatschappijen van de Spuigroep, zoals de huur van auto of bestelwagen tegen gereduceerde prijs, korting bij de carwash, de mogelijkheid tot private lease of de aanschaf van een ex-leaseauto.



Bedrijfsprofiel

Avis Budget Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van mobiliteitsoplossingen, zowel via de Avis en Budgetmerken, als via het Zipcar-merk dat 's werelds grootste autodeelnetwerk is met meer dan één miljoen leden. Avis Budget Group heeft meer dan 10.000 verhuurkantoren in ongeveer 180 landen over de hele wereld met de meeste van zijn autoverhuurkantoren in Noord-Amerika, Europa, Australië en Azië. Als wereldleider op het vlak van auto- en bestelautoverhuur zijn we trots op onze kwaliteitsvolle dienstverlening voor klanten over de hele wereld.


Ref.nr.:2024-993-JMTV-NL-100919 - RT169861152

Locatie

Den Haag

Regio

Niet bekend

Opdrachtgever

Avis

Vacature geplaatst

10-09-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in