GARANTIE- EN FACTURATIESPECIALIST JAGUAR & LAND ROVER | CITO EINDHOVEN

Functie omschrijving GARANTIE- EN FACTURATIESPECIALIST JAGUAR & LAND ROVER | CITO EINDHOVEN

Begrijp jij als geen ander dat een klant graag ontzorgd wil worden als het om een waardevol bezit gaat, zoals bijvoorbeeld zijn of haar auto? Heb je een technische achtergrond en ben je daarnaast administratief goed onderlegd? Toch even doorlezen dan, want Cito Jaguar & Land Rover in Eindhoven is op zoek naar een garantie- en facturatiespecialist.

In totaal bestaat het Cito-team uit een 25 collega’s. Stuk voor stuk gepassioneerde teamspelers met een voorliefde voor de merken Jaguar en Land Rover. Elke dag staan zij klaar om onze loyale klanten optimaal te ontzorgen en alles zo goed mogelijk te regelen voor hen. Doe je mee?

Wat de functie van garantie- en facturatiespecialist bij Cito in Eindhoven inhoudt
Bij Cito in Eindhoven word je verantwoordelijk voor, je raadt het vast al, het garantieproces van de door ons verkochte nieuwe en gebruikte Jaguar en Land Rovers. Je werkt nauw samen met de serviceadviseurs. Zij hebben het eerste contact met de klant. Zodra wordt geconstateerd dat een storing onder de garantie valt, ga jij allereerst aan de slag met het regelen van vervangend vervoer voor de klant. Vervolgens wordt er een diagnose gesteld van de reparatie inclusief de kosten. Dan is het jouw beurt om de claim correct en volledig naar de importeur te sturen met als doel om tot overeenstemming te komen dat de reparatie onder de garantievoorwaarden kan worden uitgevoerd. Als dit is gelukt, maak je na de reparatie de factuur op en zie je erop toe dat de betaling wordt gedaan en dat alles goed wordt gedocumenteerd voor een eventuele audit.

Verder:

  • bewaak je het proces zodat klanten op tijd een terugkoppeling krijgen;
  • zie jij kansen om het proces te optimaliseren;
  • ondersteun je daar waar nodig de serviceadviseurs bij het maken van facturen van onderhoud- en reparatiebeurten.

Wat verwachten wij van jou?

Het zal je niet verbazen dat je goed moet zijn met cijfers en administraties. Jij zet ook het liefst een stap vooruit en gaat op zoek naar de antwoorden die je nodig hebt. Jouw werk op het gebied van garanties wordt beoordeeld door audits, dus het is van groot belang dat je nauwkeurig werkt. Jij staat voor je werk en weet dat op een overtuigende en plezierige manier over te brengen. Verder kost het jou geen moeite om het proces van ieder garantiegeval te bewaken en te weten wanneer je met wie moet schakelen.

Je:

  • hebt een MBO werk- en denkniveau hebt;
  • hebt minimaal 5 jaar administratieve en/of commercieel werkervaring hebt;
  • hebt een (auto)technische achtergrond hebt. Dat praat toch makkelijker als je een reparatie aan een importeur moet uitleggen;
  • woont op een acceptabele reisafstand van Eindhoven.

Wat bieden wij jou?

Werken bij Cito betekent werken bij een organisatie die wil winnen, waar je aangemoedigd wordt eigenaarschap te nemen, maar ook om plezier te maken! Voor iets, hoort iets natuurlijk en met onze beloning is niets mis. Wij bieden je het volgende:

  • 32- tot 40-urig dienstverband met een aantrekkelijk salaris. We denken hierin zoveel mogelijk met je mee;
  • 24 vakantiedagen op basis van een 40-urig dienstverband;
  • opleidingstraject bij de trainingsacademy van Jaguar en Land Rover;
  • jouw vitaliteit vinden we belangrijk. We stellen dan ook graag een vitaliteitsbudget ter beschikking van zo’n € 240 netto per jaar (naar rato);
  • maar misschien wel het belangrijkste; we bieden je erg veel plezier. Op vrijdag wordt de week afgesloten met een borrel. Maar er wordt vanuit de holding ook goed uitgepakt. Het ene jaar worden wij samen met de collega’s van de andere Jaguar-, Land Rover-, BMW- en MINI-vestigingen uitgenodigd voor een super tof feest (in 2022 in de Domus Dela in Eindhoven) en het andere jaar staat er een familiedag (in 2023 met het gezin naar Toverland) op het programma.

Waarom bij Automobielbedrijf Cito werken?

Automobielbedrijf Cito is een moderne Jaguar & Land Rover dealer gevestigd in Eindhoven. Elke dag staan onze medewerkers klaar om de klanten optimaal te ontzorgen en alles zo goed mogelijk te regelen voor hen. Daarnaast kom je te werken in een jong, ambitieus en dynamisch team waarin je elke dag als écht teamplayer aan de slag gaat.

Interesse?

Ben jij die duizendpoot die graag in teamverband werkt? En herken jij je in het geschetste profiel? Wij maken dan graag kennis met jou! Mail je CV met een korte motivatie naar info@cito-jlr.nl t.a.v. Elianne Rissenbeek.

Heb je inhoudelijke vragen of kom je liever eerst een kijkje nemen in ons bedrijf? Dat kan! Neem contact op met Iwan Bender via 06 30 68 24 95 en hij zet de koffie (of iets anders) voor je klaar!

Locatie

Eindhoven

Regio

EINDHOVEN

Opdrachtgever

Automobielbedrijf Cito

Vacature geplaatst

12-09-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in