Fotograaf BMW en MINI

Functie omschrijving Fotograaf BMW en MINI

Voor onze BMW en MINI vestiging in Velp zoeken wij een enthousiaste en professionele fotograaf die gespecialiseerd is in automotive fotografie. Je gaat 3 doordeweekse dagen per week aan de slag, voor 5 uur per dag. In deze rol ben jij verantwoordelijk voor het vastleggen van zowel nieuwe als gebruikte auto’s, waarbij jouw foto’s de uitstraling en kwaliteit van onze voertuigen perfect moeten weergeven.

Je bent verantwoordelijk voor het professioneel fotograferen van deze BMW’s en MINI’s voor voornamelijk online gebruik. Je verwerkt en optimaliseert de foto’s voor onze online showroom en eventuele advertenties. Verder ben je verantwoordelijk voor het fysiek nalopen van de showroomauto’s om ervoor te zorgen dat ze in perfecte staat zijn voor presentaties en klanten, bijvoorbeeld door het verwijderen van vingerafdrukken of andere onvolkomenheden.

Dit ben jij
Heb je ervaring in (automotive) fotografie en kennis van fotobewerking en optimalisatie voor online media? Heb je affiniteit met auto's, specifiek BMW en MINI? Dan pas jij goed in ons team. We zoeken iemand die zelfstandig kan werken, oog voor detail heeft en een proactieve houding toont.

Werken bij Ekris BMW Arnhem
Bij Ekris werk je met de mooiste premium merken. Het gaat bij Ekris om de relatie, om het persoonlijke. Ekris heeft de drive, schakelt snel en gaat vol gas voor haar medewerkers en klanten. Ekris is continu in beweging. Daar horen professionele en ambitieuze medewerkers bij. Bij ons werken klantgerichte collega’s die zich gewaardeerd voelen en trots zijn op Ekris.

Bij Ekris BMW en MINI Arnhem zoeken wij een:

FOTOGRAAF BMW en MINI

Wat breng je mee
Wij bieden een uitdagende en creatieve functie binnen een dynamisch team, waarbij je werkt met de premium automerken BMW en MINI. Je hebt flexibele werkuren (3 dagen per week, 5 uur per dag) en de kans om je portfolio uit te breiden met automotive fotografie.

Dit krijg je
  • Werken voor een sportief, mooi en technisch innovatief merk
  • Een leuke functie in een creatieve en dynamische organisatie
  • Marktconform salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Locatie

Velp

Regio

ARNHEM

Opdrachtgever

Ekris Retail BV

Vacature geplaatst

13-09-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in