Accountmanager AllParts Huva

Functie omschrijving Accountmanager AllParts Huva

De vacature

Voor AllParts Huva zijn we op zoek naar een ambitieuze Accountmanager. Je gaat je inzetten om samen met de verkoopteams van Eersel en Bladel de klanten te ontzorgen en AllParts Huva in de Kempen nog beter op de kaart te zetten.

Wat ga je doen?

Je bezoekt de klanten van AllParts Huva in de regio. Niet op de bonnefooi, maar wel planmatig en met een agenda. Bij aankomst loop je ook even de werkplaats in en valt het je op dat de werkplaatsinrichting niet heel efficiënt is. Dat onderwerp ga je straks natuurlijk met de ondernemer bespreken. AllParts Huva kan hier de helpende hand bieden en heeft leveranciers met hoge kwaliteitsnormen! Je onderhoudt dan ook goede relaties met de leveranciers en werkt met hen samen aan promotionele activiteiten. Je zorgt ervoor dat je de leveranciers van haver tot gort kent en de weg weet in hun organisatie. Doet een leverancier een project bij één van de klanten, dan zorg jij ervoor dat zowel klant als leverancier jou als de projectleider zien die er bovenop zit. Je trekt onmiddellijk aan de bel als het project even niet soepel verloopt en vervolgens trek je met tact en autoriteit het project weer vlot.

Voor 2025 maak je samen met de Algemeen Directeur een accountplan en bepaal je de doelstellingen. Eerst doe jij je huiswerk: waar heeft AllParts Huva nog “witte plekken” in de Kempen en welke klanten overwegen hun bedrijf te verkopen in verband met naderend pensioen? Periodiek evalueer je dan in 2025 met de Algemeen Directeur het accountplan: liggen we op koers of moet er worden bijgestuurd?

Functie eisen

Jouw profiel

Je bent communicatief sterk: je kunt goed kunt luisteren en met argumenten overtuigen. Ondernemers zien jou als een gelijkwaardige gesprekspartner. Je bent toegankelijk en onderhoudt gemakkelijk relaties. Je bent ambitieus, sociaal, flexibel, doelstellingsgericht, commercieel, analytisch en proactief. Daarnaast ook een echte pragmaticus, passend bij de bedrijfscultuur van AllParts Huva. Verder:

  • Beschik je over een Hbo werk- en denkniveau, en minimaal een (technische) mbo+ opleiding;
  • Heb je een brede technische belangstelling en ervaring met ERP software, zodat je in staat bent de beschikbare data goed te interpreteren en te benutten;
  • Ben je (binnenkort) woonachtig in de regio Eindhoven/de Kempen.

Arbeidsvoorwaarden

Het aanbod

Een leuke en uitdagende baan met veel ruimte en verantwoordelijkheid binnen een mooi en informeel familiebedrijf! Een prima salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak.

Bedrijfsprofiel

AllParts Huva

AllParts Huva is een onafhankelijk en succesvol Automotive grossier in de regio de Kempen in Noord-Brabant. Het in 1976 opgerichte familiebedrijf heeft zijn hoofdvestiging in Eersel en een vestiging in Bladel. AllParts Huva richt zich vooral op garage-, landbouw- en transportbedrijven en voert een breed assortiment: auto- en truckonderdelen, gereedschappen, banden, garage equipment, smeermiddelen en industriële gassen.

Contact

Belangstelling?

Stuur dan je motivatie en cv naar aphaff@management-partners.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Albert Phaff, partner bij Management Partners Int., op 06 21264670.

Locatie

Eersel

Regio

Eersel

Opdrachtgever

Management Partners Int.

Vacature geplaatst

22-10-2024

 

Dagelijks zijn zo’n 3.000 professionals via Jobmotive op naar zoek naar een baan in de autobranche. Mis uw nieuwe medewerker niet: plaats uw vacature snel en voordelig op de grootste banensite voor de branche.

Sluit
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in